Groothandel

Groothandel

Legan Nails heeft een zeer uitgebreide collectie artikelen en producten voor de nagelstyliste die graag kwaliteit heeft voor een eerlijke prijs.


Een uitgebreide collectie Gels, Gel-Lack, vijlen, penselen, LED-lampen, freestoestellen en accessoires. Onze collectie past zich steeds aan de nieuwste trends aan.


Naast de merken IBD en Nail Creation hebben we ook twee eigen merken  De kwaliteitslijn Legan Nails en de budgetlijn Brick Legan. Perfect te combineren met alle andere gels en zeer voordelig.  We hebben meer dan 400 kleurgels in voorraad, mooi gerangschikt én met een mooi voorbeeldje.

 

Voor Gellakken en Gelpolish bieden we de topkwaliteit van Astonishing Gelosophy en G'Lac.  We hebben nog een ruime 'Einde Reeks' kleuren van de merken Gelish en Solid Lac.  Deze staan zeer scherp geprijsd.

 

De Acryl-liefhebbers adviseren we de Primerless Platinum collectie van Nail Creation. 

 

Klik op webshop en bezoek onze online catalogus.  Voor échte koopjes komt je best eens langs.  Het is niet mogelijk deze allemaal op onze webshop te zetten omdat het aanbod zo snel wijzigt. 


Is er iets dat u niet kan vinden stuur dan gerust een mailtje via ons contactformulier en wij gaan er voor u naar op zoek.Er zijn geen producten in deze categorie.