Over Legannails


Wim De Bodt is reeds vele jaren actief in de nagelsector.  Hij werkte lange tijd samen met de grote merken. In 2006 maakt hij zijn droom waar en start hij zijn eigen zaak genaamd Legan Nails ; Een groothandel/opleidingscentrum gecombineerd met een gezellige nagelstudio.  Reeds vanaf het begin was het doel : Kwaliteit leveren aan een zeer correcte prijs ! 

Na een mooie start als de Antwerpse verdeler van het merk Nail Creation kwam het kwaliteitsmerk IBD erbij. De nagelstudio werd uitgebouwd dankzij een supergemotiveerd team en werd aangevuld met een pedicureafdeling.

Toch misten we in onze groothandel die producten die 100% perfect aansloten aan onze eisen. Producten waarmee men gemakkelijk en snel mooie, stevige nagels kan maken. De eigen ‘LEGAN NAILS'’ productlijn werd opgestart. Een uitgebreide reeks UV-gels, kleurgels , Gellakken, reinigers, cleansers maar ook vijlen en toestellen zoals frezen, stofafzuigingen en LED-UV lampen.   

We blijven wel degelijk de kwaliteitsproducten van Nail Creation en IBD verdelen. Nu ook aangevuld met de voordelige budgetlijn Brick Legan.

Legan Nails blijft groeien. Onze ruime Cash&Carry-shop is goed gevuld met alles wat een professionele nagelstyliste nodig heeft.  Elke (aspirant)-nagelstyliste is van harte welkom om rustig te komen shoppen en advies te vragen.  Ook geopend op zaterdag van 09.00h. tot 13.00h.  !  Neem gerust een kijkje op onze webshop door op 'Groothandel' te klikken voor een goed beeld van onze collecties.

Van Harte Welkom.