Nagelstudio

Tot Vrijdag 2 juni aangepaste openingsuren ! 

Woensdag 24 mei gesloten

Donderdag 25 mei 09.00 - 17.30

Vrijdag 26 mei 09.00 - 14.30

Zaterdag 27 mei 09.00 - 13.00

Maandag 29 mei Gesloten

Dinsdag 30 mei 09.00 - 15.30

Woensdag 31 mei Gesloten

Donderdag 1 juni 09.00 - 17.30

Vrijdag 2 juni 09.00 - 16.30


Tijdens de openingsuren telefonisch bereikbaar op 03/605.63.60.


In onze gezellige nagelstudio kan u terecht voor UV-gelnagels, Gel-lak,  manicure, kunstnagels, Professionele Pedicure, Gel of Gellak op teennagels en ook Nail Art.

Een echte nagelstudio en dit reeds vele jaren!

Wim, Tina en Nathalie hebben een grondige Know-How en een ruime ervaring in alles wat met hand- en nagelverzorging te maken heeft.  Wij staan garant voor het oplossen van uw nagelproblemen en het toepassen van het systeem van uw keuze.   Een Manicure, Pedicure al dan niet gecombineerd met een permanente Gel of semi-permanente Gel-lak.  Een leuke Nail Art is altijd mogelijk. Een persoonlijk service waarvan u absoluut tevreden zal zijn en dit aan zeer redelijke tarieven.

Onze praktijkervaring zorgt ervoor dat uw eigen natuurlijk nagel NOOIT beschadigd wordt.  In tegenstelling tot vele collega-nagelstylistes dragen wij absoluut zorg voor de kwaliteit van uw eigen nagels.  Zelfs bij het plaatsen van kunstnagels met UV-gel. Tijdens onze voorbereidingen van een set of bijvulling zal u bijvoorbeeld nooit pijn of hitte ervaren.  

Nagelproblemen kunnen perfect opgelost worden. U kan opteren voor transparante 'Naturel' style, een French Manicure met witte boord of een permanente kleur. Als u kiest voor UV-Gel blijven deze wekenlang mooi, stevig én meteen de lengte die u zelf wenst dankzij een superstevige verlenging  met gel op sjablonen.  Een gegarandeerd blijvend resultaat, tot de bijvulling na 3-4 weken.  

Met een mooie Gellak kan u een semi-permanente kleur of French Manicure op uw eigen nagels laten aanbrengen welke tot drie weken mooi blijft.  Dankzij deze techniek  zijn uw nagels beschermd en worden ze automatisch beter en langer.  Gellak is flexibeler dan gel.  Het wordt dunner aangebracht.  Het is niet mogelijk om nagels te verlengen met gellak.  Uw korte nagels zullen echter minder snel afbreken dankzij de bescherming en zullen snel een mooie lengte hebben.  Voor diegenen die nét ietsje meer stevigheid nodig hebben bieden wij een extra verstevigende laag aan met onze Legan Nails 'Brush On' gel.  Dankzij de 'Biab' builder in a bottle gaan we zelfs nog een stapje verder.  Wij informeren u graag over de mogelijkheden tijdens uw bezoek aan onze nagelstudio.

Wij garanderen u absoluut stevige, mooie kwaliteitsnagels die tegen een stootje kunnen. Onze specialiteit is nagelbijters en probleemnagels.

Legan Nails staat synoniem voor een kwaliteitsvolle, vriendelijke service.  Wij zijn absoluut niet duur en toch werken wij met topproducten.  

Bel ons gerust op 03/605.63.60. voor een afspraak.  Geen afspraken per mail of facebook chatfunctie aub, wij zullen deze ook niet beantwoorden.