Nagelstudio

De nagelstudio is geopend ! Voor afspraken kan u bellen naar 03/605.63.60.

In onze gezellige nagelstudio kan u terecht voor UV-gelnagels, Gel-lak,  manicure, kunstnagels, Professionele Pedicure, Gel of Gellak op teennagels en ook Nail Art.

Een echte nagelstudio en dit reeds vele jaren!

Wim, Caroline, Inge en Nathalie hebben een grondige Know-How en een ruime ervaring in alles wat met hand- en nagelverzorging te maken heeft.  Wij staan garant voor het oplossen van uw nagelproblemen en het toepassen van het systeem van uw keuze.   Een Manicure, Pedicure al dan niet gecombineerd met een permanente Gel of semi-permanente Gel-lak.  Een leuke Nail Art is altijd mogelijk. Een persoonlijk service waarvan u absoluut tevreden zal zijn en dit aan zeer redelijke tarieven.

Onze praktijkervaring zorgt ervoor dat uw eigen natuurlijk nagel NOOIT beschadigd wordt.  In tegenstelling tot vele collega-nagelstylistes dragen wij absoluut zorg voor de kwaliteit van uw eigen nagels.  Zelfs bij het plaatsen van kunstnagels met UV-gel. Tijdens onze voorbereidingen van een set of bijvulling zal u bijvoorbeeld nooit pijn of hitte ervaren.  

Nagelproblemen kunnen perfect opgelost worden. U kan opteren voor een heel natuurlijk effect, een French Manicure met witte boord of een permanente kleur. Als u kiest voor UV-Gel blijven deze wekenlang mooi, stevig én meteen de lengte die u zelf wenst dankzij de plaatsing van Tips of de kwaliteitsvolle verlenging op sjablonen.  Een gegarandeerd blijvend resultaat, tot de bijvulling na 3-4 weken.  Met een mooie Gellack kan u een semi-permanente kleur of French Manicure op uw eigen nagels laten aanbrengen welke tot drie weken mooi blijft.  Dankzij deze techniek  zijn uw nagels beschermd en worden ze automatisch beter en langer. Ook een gewone manicure op regelmatige basis kan reeds wonderen verrichten.  Voor alles is een oplossing.

Wij garanderen u absoluut stevige, mooie kwaliteitsnagels die tegen een stootje kunnen. Onze specialiteit is nagelbijters en probleemnagels.

Legan Nails staat synoniem voor een kwaliteitsvolle, vriendelijke service.  Wij zijn absoluut niet duur en toch werken wij met topproducten.  

Bel ons gerust op 03/605.63.60. voor een afspraak.  Geen afspraken per mail aub !