Opleiding tot nagelstyliste


Een uniek opleidingsconcept om vakbekwame nagelstyliste te worden zonder grote investeringen.  Het kan !

Naast basisopleidingen voor beginners geven wij specifieke workshops voor diegenen die hun service willen verbeteren en/of uitbreiden!  Kleine groepjes, ervaren instructeurs en een volledig uitgerust opleidingslokaal. Een goede start gegarandeerd.  We nemen onze tijd om u de knepen van het vak bij te brengen en helpen u om mooie, stootvaste nagels te maken.

Het juist voorbereiden en vijlen van de nagels, het mooi aanbrengen van de gel of gellack en een perfecte french manicure? Na onze opleiding weet je hoe het moet.


Kom eens langs of stuur ons een mailtje en wij sturen u graag onze gedetailleerde infomap.
Al onze opleidingen en trainingen zijn praktijkgericht en dit zowel voor absolute beginners als voor gevorderden.

De lessen worden gegeven in ons gezellig leslokaal. LED/UV-lampen en freestoestellen staan te uwer beschikking.
Kleine groepen, veel aandacht. Stap voor stap leert u wat écht belangrijk is. U leert snel mooie, stevige nagels te plaatsen.


Cursus Nagelstylisme zowel voor beginners als voor gevorderden!
Het gaat erg snel in de nagelwereld. De ene nagelstudio na de andere opent z’n deuren. Daarnaast zijn de vele nagelstylistes die aan huis gaan. Dit is een gevolg van de steeds maar groeiende populariteit . Meer en meer dames (en ook heren) ontdekken het plezier van verzorgde handen en nagels. Er wordt meer aandacht aan besteed dan u denkt. Mooie handen en nagels geven een ware boost van zelfvertrouwen. Nagel- en handverzorging door een specialist(e) behoort nu tot het dagelijkse leven en is even ingeburgerd als een bezoek aan een kapsalon. Profiteer mee van deze trend en zorg ervoor dat je zelf succes hebt als nagelcreatrice.
Er is maar 1 manier : kwaliteit leveren. Mooie nagels die blijven zitten zijn de sleutel tot jouw succes. Legan Nails bezorgt jou die sleutel. Onze ervaring als lesgevers gecombineerd met de kwaliteitsproducten van uw keuze geven u de zekerheid die u nodig hebt om door te groeien tot een professionele, vakbekwame nagelstyliste. Wij zorgen ervoor dat u het van “Nailstyling” zelf in de vingers krijgt. In ons gezellig leslokaal staat een nageltafel met UV-lamp en freestoestel ter beschikking. U kan kiezen uit verschillende merken om mee te werken. Wij stellen u een basispakket voor. Daarnaast kan u in bijkomende producten investeren naargelang uw doel. Afhankelijk van uw bijkomende investering krijgt u van ons lessen volledig gratis.
Vanaf de eerste les gaat u praktijkervaring opdoen. De theorie krijgt u al doende mee. Een uitgebreide syllabus is ook inbegrepen.

Wij zijn fier op onze vriendelijke en oprechte service. Dankzij onze ervaring kan iedereen op eigen tempo doorgroeien tot zelfzekere nagelstyliste die snel kan werken en die mooie, stevige nagels maakt.