Heropstart van onze opleidingen !

Vanaf maandag 7 juni starten we opnieuw met opleidingen.  Elke maandag van 9h. tot 12.30h. worden er in juni en juli lessen georganiseerd. 


Mooie nagels zijn net zo belangrijk als een mooi kapsel en mogelijk in alle vormen, kleuren, lengtes etc.  Mooie handen en nagels geven zelfvertrouwen en benadrukken uw persoonlijkheid.  Er is nog steeds veel vraag naar 'goeie' nagelstylistes.  Iemand die mooie, fijne afgewerkte nagels maakt, tegelijk zorg draagt voor de eigen- natuurlijke - nagels en echt kwaliteit levert .  Een echte nagelstyliste weet wat ze doet en heeft het vak in de vingers. 

Ambitie om nagelstyliste te worden?  Zin om uw hobby uit te breiden en er uw bijberoep of zelfs hoofdberoep van te maken?   Interesse om uw talent te gebruiken ? 

Tijdens de opleidingen bij Legan Nails zet u een grote stap in de juiste richting.  De lessen zijn vanaf de eerste minuut puur praktijk. Geen onnodige theorie.  Er wordt gewerkt op plastic oefenhanden.  De theorie met achtergrondinformatie en een handige step-by-step handleiding krijgt u mee in onze manuals.  Zodoende hoeft u tijdens de les geen nota te nemen.  We zorgen ervoor dat u de technische kant van het nagelzetten beheerst en vlot kan toepassen.

Voor de gelnagels wordt gewerkt met de kwaliteitsproducten van de merken Legan Nails, Nail Creation en IBD.  Tijdens de lessen Gellak combineren we de merken Legan Nails en G'Lac.

Ons leslokaal is ondertussen grondig herschikt.   Een freestoestel, UV/LED lamp en een stofafzuiging staan ter beschikking.  Er wordt uitsluitend op oefenhanden gewerkt.  Geen model nodig dus.   Maximaal 4 cursisten per les.

Een les kost 60 Euro btwin.

Als u reeds eigen materiaal heeft vragen we om dit mee te brengen.  Het is mogelijk materiaal van ons te lenen om te gebruiken.  Ook producten kunnen getest worden.

Een zeer goed gevuld startpakket  met producten die u als nagelstyliste zowieso nodig heeft kan aangekocht worden voor 245 Euro.  (Zonder Lamp of freestoestel)  Bij aankoop van het volledige startpakket krijgt u een les gratis !

U kan ook kiezen voor het uitgebreide All-in pakket.  Hiermee hebt u meteen alles wat u nodig hebt om vlot van start te gaan; alle producten + 2 lampen, een professionele frees en een stofafzuiging.  Deze kit All-in kit kost 573 Euro btwin.  Bij aankoop van deze kit krijgt u 4 lessen gratis !