Opleidingen

Wegens de grote drukte in onze nagelstudio kunnen wij geen opleidingen organiseren.
 Interesse om uw talent te gebruiken ? 

Bij Legan Nails kan U een opleiding A-La-Carte volgen.  Afhankelijk van uw doel kan U één of meerdere lessen volgen om zodoende een goede basis te leggen voor uw hobby, bijberoep of hoofdberoep. De lessen zijn vanaf de eerste minuut puur praktijk. Geen onnodige theorie.  Er wordt gewerkt op plastic oefenhanden.  De theorie met achtergrondinformatie en een handige step-by-step handleiding krijgt u mee in onze manuals.  Zodoende hoeft u tijdens de les geen nota te nemen.  We zorgen ervoor dat u de technische kant van het nagelzetten beheerst en vlot kan toepassen.

Voor de gelnagels wordt gewerkt met de kwaliteitsproducten van de merken Legan Nails, Nail Creation en IBD.  Tijdens de lessen Gellak combineren we de merken Legan Nails en G'Lac.


Wat kan u bij ons leren:


Les 1 Basistechnieken :
Als eerste wordt het verschil tussen Gel en Gellak uitgelegd gevolgd door een grondige les plaatsing gellak.  Vervolgens komt het plaatsen van gel aan de beurt : Voorbereiding natuurlijke nagel, hechting, plaatsing stevigheidsgel, plaatsing kleurgel, afwerking.  Introductie French Manicure.

Les 2 Verlengen met tip of sjablonen : 
Hoe de nagels makkelijk, snel en stevig langer maken.  Tips & Trics.  Oefening op kleurgel en french Manicure.  Introductie Babyboom.

Les 3 Bijwerken van UV-Gelnagels : Basics
De gel wordt met behulp van de frees gedeeltelijk afgevijld zonder enige schade voor de natuurlijke nagel en zonder warmtegevoel.  De nadruk ligt op de juiste freestechnieken.  Vervolgens correct korter- en vormvijlen.  voorbereiding uitgroei en plaatsing base-gel.  Plaatsing bouwgel volgens de meest efficiënte  bijvul-methode.  Shapen en gladmaken.  plaatsing kleur of overgang naar French -Manicure.  Afwerken met een Gloss-gel. 

Les 4 Perfectietraining
Het leggen van de French-boord en bouwgel krijgen extra aandacht.  Oplossen van nagelproblemen.

Eerstvolgende Lesdata : 

Geen data voorzien