Agenda Workshops

Op afspraak Infomercial
Gratis opleiding waarbij alle producten worden gedemonstreerd en ook getest kunnen worden. Geen model vereist. U kan op dat moment ook vragen stellen over concrete problemen. Vind het ideale product voor U ! Ideaal voor diegenen die onze merken grondig willen leren kennen.

8 januari 2018 (model voor Set) Absolute Beginners : Set Colorgel
Basistechnieken voor nagelstylisten. Plaatsen van tips, vormvijlen, blenden van tips (egaliseren), freestechnieken bij de voorbereiding, productkennis, plaatsing van een kleurgel en fijn afwerken. Deze les dient u te volgen alvorens u de les French kan volgen. Uw model mag zelf de kleur kiezen.  Deze workshop is ideaal voor de Hobby-nagelstyliste.  Voorkom beginnersfouten en leg een grondige basis waarmee u kan starten én op verderbouwen

15 januari 2018 (model voor set ) les 2 Set French Manicure
Plaatsing van UV-gel in French manicure-stijl met verlening op tips of sjablonen. Intensieve les over geltechnieken. Leer hoe een mooi French-effecten te bereiken. Plaatsing van mooie smile-lijnen. Tijdens deze les hebt u een model voor een set nodig.  Bouw dankzij deze les verder aan uw know-how.  

22/29 januari 2018 Bijvullingstechnieken 
Leer hoe efficiënt (snel) de nagels er terug als nieuw te laten uitzien. Voorkom tijdverlies. Vermijd beschadigingen van de natuurlijke nagel. Intensieve les frees en vijltechnieken. Deze les wordt aangepast aan uw individuele wensen en niveau. Zowel beginners als gevorderden worden persoonlijk begeleid en krijgen aparte tips&trics. 

Maandag 5 februari 2018 Allround Nailstyling Verbeterde technieken.
Deze workshop is bedoeld voor alle nagelstylisten die hun werkwijze willen bijschaven.  Problemen en fouten worden aangepakt en opgelost.  Tijdens deze workshop wordt er veel aandacht besteed aan het juiste gebruik van producten en gels.


Op Afspraak. Nail Art basistechnieken
Leuke designs maken met kleurgel (marbelising). Werken met acrylverf. Stempeltechnieken. Efficiënt glitters en steentjes aanbrengen. French Nail art voor beginners. Een leuke basis voor de opstartende nagelstyliste. Met deze Nail artdesigns kan u snel een leuke creatie maken waar uw klanten van onder de indruk zullen zijn.

Praktisch
Kostprijs workshops 65 Euro ex btw. (=78.65 Euro incl BTW)
De workshops gaan door op Maandag: 13.00h. tot 17.00h.
Vooraf inschrijven is vereist. Eigen materiaal is toegelaten. Er staat materiaal ter beschikking om uit te testen. Geen toeschouwers.