Agenda Workshops


Tijdens de maanden juli en augustus worden er geen workshops georganiseerd !!!  Eérstvolgende workshop is op 25 september 2019  

Onderstaande workshops worden in het najaar 2019 georganiseerd :

  Startles Nailstyling UV-Gel.  Plaatsing set kleurgel 
 Na de inleiding wordt er gestart met de manicure en het voorbereiden van de natuurlijke nagel.  Alle nagels worden verlengd met UV-Gel op een sjabloon en mooi in vorm gevijld.  Vervolgens wordt de bouwgel geplaatst volgens de regels van de kunst.  Nadat deze gladgemaakt is wordt de kleurgel gezet met een strakke omlijning.  Afwerken gebeurt met een krasvrije gloss-gel.   (model zonder gel of gellak vereist)

Plaatsing set French manicure.  Verlenging met tips. Van 14u. tot 18u.
Na de praktische vragenronde volgt de herhaling van de manicure en voorbereiding natuurlijke nagel.  De verlengingen gebeurt met tips.  Na blenden en vormvijlen volgt de basisgel en roze ondergel.  Het plaatsen van de witte boord is een hoofdonderdeel van deze les.  Herhaling efficiënt plaatsen van bouwgel.  Shapen en gladmaken.  Afwerken met een Gloss-gel.  (model zonder gel of gellack vereist)

Bijwerken van UV-Gelnagels : Basics
Na de manicure van de nagelriemen wordt de gel met behulp van de frees gedeeltelijk afgevijld zonder enige schade voor de natuurlijke nagel en zonder warmtegevoel.  De nadruk ligt op de juiste freestechnieken.  Vervolgens correct korter- en vormvijlen.  voorbereiding uitgroei en plaatsing base-gel.  Plaatsing bouwgel volgens de meest efficiënte  bijvul-methode.  Shapen en gladmaken.  plaatsing kleur of overgang naar French -Manicure.  Afwerken met een Gloss-gel. (model voor bijvulling vereist)


Bijscholingen naar keuze waarbij men kan oefenen op elk onderdeel.  De nadruk ligt op correct werken en juiste productkennis.  Tevens herhaling van de nieuwste freestechnieken zonder schade en/of hitte.  (model voor bijvulling vereist).
tijdens deze bijscholingen is het eventueel ook mogelijk een verkorte opleiding te starten.  Info op aanvraag.Praktisch
De lessen kunnen opéénvolgend of afwisselend gevolgd worden naargelang de eigen agenda.  Reservatie is verplicht.
De workshops zijn op afspraak te volgen op de bijscholingsdagen.
Let op !! Het tijdstip van de lessen kan variëren.
Vooraf inschrijven is vereist. Eigen materiaal is toegelaten. Er staat materiaal ter beschikking om uit te testen. Geen toeschouwers.