Agenda Workshops

Vanaf maandag 7 juni gaan we opnieuw van start.  Maandagochtend  van 9h. tot 12.30 h.  Nieuwe workshops !  Meer info volgt kortelings. Basisles Nailstyling UV-Gel.  Plaatsing set kleurgel 
Na de inleiding wordt er gestart met de manicure en het voorbereiden van de natuurlijke nagel.  Alle nagels worden verlengd met UV-Gel op een sjabloon en mooi in vorm gevijld.  Vervolgens wordt de bouwgel geplaatst volgens de regels van de kunst.  Nadat deze gladgemaakt is wordt de kleurgel gezet met een strakke omlijning.  Afwerken gebeurt met een krasvrije gloss-gel.   

Plaatsing set French manicure.  Verlenging met tips of met sjablonen
Na de praktische vragenronde volgt de herhaling van de manicure en voorbereiding natuurlijke nagel.  De verlengingen gebeurt met tips of sjablonen.  Na blenden en vormvijlen volgt de basisgel en roze ondergel.  Het plaatsen van de witte boord is een hoofdonderdeel van deze les.  Herhaling efficiënt plaatsen van bouwgel.  Shapen en gladmaken.  Afwerken met een Gloss-gel.  

Bijwerken van UV-Gelnagels : Basics
Na de manicure van de nagelriemen wordt de gel met behulp van de frees gedeeltelijk afgevijld zonder enige schade voor de natuurlijke nagel en zonder warmtegevoel.  De nadruk ligt op de juiste freestechnieken.  Vervolgens correct korter- en vormvijlen.  voorbereiding uitgroei en plaatsing base-gel.  Plaatsing bouwgel volgens de meest efficiënte  bijvul-methode.  Shapen en gladmaken.  plaatsing kleur of overgang naar French -Manicure.  Afwerken met een Gloss-gel. (model voor bijvulling vereist)


Bijscholingen naar keuze waarbij men kan oefenen op elk onderdeel.  De nadruk ligt op correct werken en juiste productkennis.  Tevens herhaling van de nieuwste freestechnieken zonder schade en/of hitte.  Praktisch
Een workshop kost 60 Euro btwin.
Wegens de Coronamaatregelen wordt er gewerkt op een oefenhand.  Werken op een model is niet mogelijk !

Vooraf inschrijven is vereist. Eigen materiaal is toegelaten. Er staat materiaal ter beschikking om uit te testen. Geen toeschouwers.