Groothandel voor nagelstudio's


Wij staan garant voor een eerlijk advies en een correcte service. Wij adviseren u tijdens uw bezoek niet alleen over de producten en materiaal, maar geven telkens weer handige tips om efficiënter en sneller te werken.  Kom gerust langs voor eerlijk advies. Er wordt u niets aangesmeerd.

  

Klik op onze webshop om een bezoek voor te bereiden of om een bestelling te plaatsen. Duidelijke productomschrijvingen, correcte prijzen en véél kleuze.

 

Legan Nails is officiële verdeler van de merken Nail Creation en IBD voor de regio Antwerpen.

 

U kan bij ons ook terecht voor onze eigen produkten zoals vijlen, penselen, gels, gellakken en Gelpolish.  We zijn erg fier op onze eigen Legan Nails UV-gelcollectie.  Wij hebben tevens een steeds grotere collectie kleurgels, Glitterpowders, Stickers en Color Pop Displays aan voordeelprijzen..  

 

Wij hebben UV-Gels Van IBD,  Nail Creation en twee eigen merken  De kwaliteitslijn Legan Nails en de budgetlijn Brick Legan. Perfect te combineren met alle andere gels en zeer voordelig.

 

Voor Gellakken en Gelpolish adviseert Legan Nails de topkwaliteit van Gelosophy, I Am en G'Lac.

 

Acrylproducten zijn verkrijgbaar aan voordeelprijs van het merk G'Lac en voor gevorderden is er de superhechtende Primerless Platinum collectie van Nail Creation.

  

Een gezellige groothandel/Cash&Carryshop voor de kwaliteits- en prijsbewuste nagelstyliste.