Welkom

Mooi verzorgde nagels zijn een sieraad voor uw handen. 

Niet iedereen heeft van nature mooie en sterke nagels. Hiervoor kunnen diverse redenen zijn zoals bijvoorbeeld nagelbijten of gewoon van nature zwakkere nagels.
Dit kunnen we oplossen door het aanbrengen van kunstnagels. Hiermee heeft u steeds mooi verzorgde handen. 
Kunstnagels kunnen permanent worden geplaatst, maar ook tijdelijk voor bijvoorbeeld een feest of huwelijk.

Als u geen kunstnagels wilt, maar wel stevige nagels dan kan gel lak een oplossing kan zijn om uw nagels te verstevigen. Zo kunnen uw nagels groeien zonder dat ze splijten of breken. U heeft een ruime keuze van stijlen zoals een zachte naturel look met een French Manicure, gelnagels of schitterende nailart.

Nailart is het versieren van de nagel met bijvoorbeeld glitters, stickertjes, of speciale nagellakken voor nailart. Hiermee is bijna ieder ontwerp mogelijke van bloempjes, streepjes, dierenprints, .... 


Opleidingen

Wim is altijd een populaire lesgever geweest. Zijn jarenlange ervaring gecombineerd met een unieke aanpak geeft elke aspirant-nagelstyliste de nodige bagage mee die hen toelaat om op korte tijd zelfstandig mooie, stevige nagels te zetten. Vele cursisten behaalden hun diploma en zijn erg succesvol. Een kwaliteitsopleiding in een gezellige sfeer.  

Aangenaam les volgen : Ja, het kan! Zelfs GRATIS !!! 


Groothandel: Alles voor de kwaliteits- én prijsbewuste nagelstyliste.

Legan Nails is officieel verdeler van de merken Nail Creation en IBD. Hiernaast hebben wij een uitgebreide “Legan collectie”, kwaliteitsprodukten voor de prijsbewuste nagelstyliste. Dit gamma blijft groeien. Totaalcollecties met elk hun eigen karakter. UV-gel, Gellak, Nagellak, Materiaal, UV-LED-lampen, Freestoestellen... Alles onder één dak. Gratis advies en dankzij de Brick Legan Collectie geschikt voor elk budget.

Kom het zelf ontdekken en bezoek zéker onze webshop met nagel producten.

In onze zeer uitgebreide webshop kan U ons hele gamma nagelverzorging producten online bestellen.


Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Legan Nails is een droom die werkelijkheid wordt – zeker voor ons – hopelijk ook voor U!

 WELKOM in onze ruime winkel: SCHRIEK 362 TE EKEREN/MARIABURG! 


Nieuw

Colorgel orange Blush

Colorgel orange Blush

..

13,25€ Excl. BTW: 10,95€

Colorgel Golden Eye

Colorgel Golden Eye

..

13,25€ Excl. BTW: 10,95€

Colorgel Lillet Berry

Colorgel Lillet Berry

..

13,25€ Excl. BTW: 10,95€

Colorgel Hello Rosie

Colorgel Hello Rosie

..

13,25€ Excl. BTW: 10,95€