Welkom

De nagelstudio én groothandel zijn geopend !  

In de nagelstudio werken we op afspraak.  Daarvoor kan u bellen naar 03/605.63.60..  Wij kunnen iedereen op korte termijn verderhelpen.  De groothandel is vrij toegankelijk. Bestellen kan via onze webshop.  U kan ervoor kiezen deze bestelling te komen afhalen.  Als u voor meer dan 70 Euro aankoopt kan de bestelling gratis geleverd worden in België via Bpost. Betalen op onze webshop kan ook met bancontact.Mooi verzorgde nagels zijn een sieraad voor uw handen. 

Niet iedereen heeft van nature mooie en sterke nagels. Hiervoor kunnen diverse redenen zijn zoals bijvoorbeeld nagelbijten of gewoon van nature zwakkere nagels.  Dit kunnen we oplossen door het aanbrengen van een stevige Gel of een flexibele Gel-lack. Hiermee heeft u steeds mooi verzorgde handen. Tevens mogelijk op teennagels, al dan niet gecombineerd met een pedicure.

Wij dragen de grootste zorg voor uw eigen natuurlijke nagels.  Uw nagels worden nooit opgeruwd (enkel krasvrij ontglansd) en behandeld met onschadelijke of zelfs nagelverbeterende producten.  Zelfs na jarenlang dragen van Gel of Gellack zijn uw eigen nagels nog in perfecte staat.  

Als u geen Gelnagels wilt omdat deze anders aanvoelen, maar wel een versteviging kan gebruiken dan kan Gel-lack een oplossing zijn. Gel-lack is flexibeler dan Gel, wordt dun aangebracht en blijft tot 3 weken mooi. Zo kunnen uw nagels groeien zonder dat ze splijten of breken. U heeft een ruime keuze van stijlen zoals kleur,  een zachte naturel look of een French Manicure.

Wenst u de garantie dat uw nagels minstens 3 weken mooi blijven?  Moeten ze langer gemaakt worden?  Werkt u veel met uw handen? Kies dan voor UV-Gel.  Met deze stevige producten garanderen wij zeer stevige, mooie elegante nagels die absoluut tegen een stootje kunnen.  Wij brengen de gel aan in een zeer mooie curve zodat ze nooit 'dik' lijken maar toch bestand zijn tegen het drukke dagelijkse leven.  Verkrijgbaar in de stijlen Naturel, Volledige kleur en French Manicure.

Nailart is het versieren van de nagel met bijvoorbeeld glitters, stickertjes, stempeltjes, steentjes.... Wij kunnen meestal in overleg tot een mooi ontwerp komen.   


Groothandel: Alle materiaal voor de kwaliteits- én prijsbewuste nagelstyliste.

Legan Nails is officieel verdeler van de merken Nail Creation, G'Lac, Gelosophy en IBD. Hiernaast hebben wij een uitgebreide “Legan" collectie. De Legan Nails producten zijn gemaakt om makkelijk en snel te kunnen werken. Mooie lekvrije potten met topkwaliteit er in.  Onze Brick-Legan collectie is er voor de nagelstylistes die goedkopere producten wensen die toch kwaliteit garanderen.  De potjes zijn misschien niet zo mooi maar wat er inzit is zeker niet minder goed. In onze shop vind u alles voor UV-gel, Gel-lack, Professionele vijlen, UV-LED-lampen, Freestoestellen, Carbides... Alles onder één dak. Wij geven graag advies en delen steeds onze ervaring.

Kom het zelf ontdekken en bezoek zéker onze webshop :  https://legannails.be/Groothandel_nagelproducten_manicure.

 WELKOM in onze ruime winkel: SCHRIEK 362 TE EKEREN/MARIABURG! 


Nieuw

Kleurkaart Naturel 48 kleuren

Kleurkaart Naturel 48 kleuren

Overzichtelijke kleurkaart    Kleur : Naturel beige   48 tipjes    2 r..

5,00€ Excl. BTW: 4,13€

Kleurkaart clear 100 kleuren

Kleurkaart clear 100 kleuren

Plexi kleurkaart    Kleur : Clear transparant    100 tipjes    Zeer ov..

5,00€ Excl. BTW: 4,13€

Kleurkaart 60 kleuren

Kleurkaart 60 kleuren

Plexi kleurkaart    Kleur : Clear/blauw    60 tipjes    compact..

5,00€ Excl. BTW: 4,13€

Kleurwaaier Clear

Kleurwaaier Clear

Pop Stick ring 50 pcs    Kleur : Clear    50 kleurtips op één ring..

9,62€ Excl. BTW: 7,95€