Welkom in onze nagelstudio / Groothandel

Woensdag 24 mei en woensdag 31 mei gesloten. 

Tot vrijdag 02 juni aangepaste openingsuren !   

Klik op 'Nagelstudio' voor detail.Wegens volle agenda van onze nagelstudio en omdat we graag onze bestaande klanten een goede service willen garanderen zijn wij genoodzaakt om een klantenstop in te voeren, en dit zeker al tot eind Augustus.
Bedankt voor uw begrip alvast, en we houden u op de hoogte wanneer we nieuwe klanten kunnen ontvangen.


In de nagelstudio werken we enkel op afspraak.  Daarvoor kan u bellen naar 03/605.63.60..   De groothandel is vrij toegankelijk. Bestellen kan ook via onze webshop.  U kan ervoor kiezen deze bestelling te komen afhalen.  Als u voor meer dan 70 Euro (ExBtw) aankoopt kan de bestelling gratis geleverd worden in België via Bpost. Betalen op onze webshop kan ook met bancontact.Mooi verzorgde nagels zijn een sieraad voor uw handen. 

Niet iedereen heeft van nature mooie en sterke nagels. Hiervoor kunnen diverse redenen zijn zoals bijvoorbeeld nagelbijten of gewoon van nature zwakkere nagels.  Dit kunnen we oplossen door het aanbrengen van een stevige Gel of een flexibele Gel-lack. Hiermee heeft u steeds mooi verzorgde handen. Tevens mogelijk op teennagels, al dan niet gecombineerd met een pedicure.

Wij dragen de grootste zorg voor uw eigen natuurlijke nagels.  Uw nagels worden nooit opgeruwd (enkel krasvrij ontglansd) en behandeld met onschadelijke of zelfs nagelverbeterende producten.  Zelfs na jarenlang dragen van Gel of Gellack zijn uw eigen nagels nog in perfecte staat.  

Als u geen Gelnagels wilt omdat deze anders aanvoelen, maar wel een versteviging kan gebruiken dan kan Gel-lack een oplossing zijn. Gel-lack is flexibeler dan Gel, wordt dun aangebracht en blijft tot 3 weken mooi. Zo kunnen uw nagels groeien zonder dat ze splijten of breken. U heeft een ruime keuze van stijlen zoals kleur,  een zachte naturel look of een French Manicure.  Voor dames jonger dan 16 adviseren wij uitsluitend Gellack.  Voor deze jonge dames is de optie gel met verlenging niet beschikbaar.

Wenst u de garantie dat uw nagels minstens 3 weken mooi blijven?  Moeten ze langer gemaakt worden?  Werkt u veel met uw handen? Kies dan voor UV-Gel.  Met deze stevige producten garanderen wij zeer stevige, mooie elegante nagels die absoluut tegen een stootje kunnen.  Wij brengen de gel aan in een zeer mooie curve zodat ze nooit 'dik' lijken maar toch bestand zijn tegen het drukke dagelijkse leven.  Verkrijgbaar in de stijlen Naturel, Volledige kleur en French Manicure.

Nailart is het versieren van de nagel met bijvoorbeeld glitters, stickertjes, stempeltjes, steentjes.... Wij kunnen meestal in overleg tot een mooi ontwerp komen.   


Groothandel: Alle materiaal voor de kwaliteits- én prijsbewuste nagelstyliste.

Legan Nails is officieel verdeler van de merken Nail Creation, G'Lac, Gelosophy en IBD. Hiernaast hebben wij een uitgebreide “Legan" collectie. De Legan Nails producten zijn gemaakt om makkelijk en snel te kunnen werken. Mooie lekvrije potten met topkwaliteit er in.  Onze Brick-Legan collectie is er voor de nagelstylistes die goedkopere producten wensen die toch kwaliteit garanderen.  De potjes zijn misschien niet zo mooi maar wat er inzit is zeker niet minder goed. In onze shop vind u alles voor UV-gel, Gel-lack, Professionele vijlen, UV-LED-lampen, Freestoestellen, Carbides... Alles onder één dak. Wij geven graag advies en delen steeds onze ervaring.

Kom het zelf ontdekken en bezoek zéker onze webshop :  https://legannails.be/Groothandel_nagelproducten_manicure.

 WELKOM in onze ruime winkel: SCHRIEK 362 TE EKEREN/MARIABURG! 


Nieuw

Handtas model 58

Handtas model 58

Klein tasje om aan handtas of sleutels te hangenPrijs = Afhaalprijs. Dit item wordt niet verzon..

10,00€ Excl. BTW: 8,26€

Handtas model 57

Handtas model 57

Handtas grijs kleinPrijs = Afhaalprijs. Dit item wordt niet verzonden !..

25,00€ Excl. BTW: 20,66€

Handtas model 56

Handtas model 56

Handtas blauw kleinPrijs = Afhaalprijs. Dit item wordt niet verzonden !..

25,00€ Excl. BTW: 20,66€

Handtas model 55

Handtas model 55

Handtas zwart kleinPrijs = Afhaalprijs. Dit item wordt niet verzonden !..

28,16€ Excl. BTW: 23,27€